Thai matkurs

NAM FAH inviterer til kurs i thailandsk matlaging. Vi oppfordrer til at interesserte sender oss en mail til info@nam-fah.com, så skal vi orientere så snart det foreligger program for kursene.

Lær å lage thaimat i Oslo

Thai matkurs
Råvarer utvelges..
Thai matkurs
.. og behandles omhyggelig

Dere vil på aller-beste vis lære om Thailandske (og lokale) råvarer, – tillage tradisjonelle Thailandske matretter, – arrangere å sette opp en middag (rettene som lages skal selvfølgelig smakes på!)

Khun Wasana Silaporn tar den lange reisen fra Thailand til Norge, og vil gjerne, sammen med NAM FAH, dele sin kunnskap om Thailandsk mat med kjøkkenentusiaster, matelskere, amatørkokker og andre «kunnskapshungrende».

Thai matkurs
Til fryd for øye og gane...
Thai matkurs
.. middagen er servert

Khun Wasana baserer sin solide kunnskap på såkalt tradisjonslæring (overlevert gjennom generasjoner, fra samme «kilde» som NAM FAH) og senere formelt fra Suan Dusit Rajabhat University i Bangkok, i tillegg till mange års erfaring som lærer og instruktør.

Vi har ikke endelig bestemt når, hvor, hvordan – pris etc. – men vi oppfordrer til at interesserte sender oss en mail til info@nam-fah.com, så skal vi orientere så snart det foreligger program for kursene.

På forhånd takk for interessen !

Thai matkurs
Khun Wasana's glade kursdeltakere (i Bangkok)